Over ons

Wij zijn Bart en Eric en wonen in Son en Breugel. In 2011 hebben wij elkaar leren kennen en zijn nu al 11 jaar samen. Vanaf het begin wisten we van elkaar dat we beide een kinderwens hebben. Nu we 5 jaar samenwonen willen we een volgende stap zetten naar onze kinderwens. Zo delen we nu al ons verhaal en wens met onze omgeving en zijn we de zoektocht gestart naar een draagmoeder die met ons dit bijzondere traject wil meemaken.

Wij gaan bijeenkomsten en conferenties langs om goed geïnformeerd te worden over alle mogelijkheden rondom draagmoederschap. Hierbij gaan we niet alleen voor informatie voor ons als wensouders maar ook voor informatie over of voor de dragende moeder. Zo hebben we al contact gehad met stichting Meer dan Gewenst, stichting Zwanger Voor Een Ander, Freya en zijn wij lid van Men Having Babies.

Sinds anderhalf jaar zijn we oom en oom geworden van ons neefje. Daar zijn we enorm trots op. Iedere keer dat we ons neefje zien zijn we hartstikke blij. Dat maakt dat onze kinderwens steeds sterker wordt.

We staan altijd open voor contact over alle mogelijke onderwerpen. Dus heb je interesse hebben om met ons in contact te komen, mail ons dan via bart-eric@2papas.nl Of volg ons via de nieuwsbrief of Instagram.

Bart

Ik ben Bart, 33 jaar en opgegroeid in Hagestein, een klein dorpje nabij Vianen (Utrecht).

Eigenlijk heb ik altijd als kind gedacht dat ik in de omgeving van dit dorp zou blijven wonen. Het vertrouwde en kleinschalige was fijn, maar met de “grote stad” Utrecht in de buurt ook altijd in de nabijheid van drukte. Wanneer ik terugdenk aan mijn kindertijd in het dorp, herinner ik me vooral de plekken waar je hutten kon bouwen en die dan ook veel gebouwd zijn. Later ben ik naar de middelbare school gegaan in Nieuwegein en heb ik een bijbaantje gehad in onze lokale AH. Veel van de vrienden die ik nu nog regelmatig spreek en zie, heb ik in deze tijd leren kennen.

Een ander deel dat uit mijn jeugd of kinderjaren terug komt, is dat ik van kleins af aan graag wegen tekende. Na de hogeschool met de opleiding Civiele Techniek te hebben gedaan in Utrecht ben ik nu werkzaam in de branche aan de zijde van de overheid. Dit doe ik voor de Provincie Noord Brabant na een aantal jaar bij commerciële partijen gezeten te hebben. Wat ik nu doe is heel breed en ik vind het leuk om met veel verschillende mensen te werken.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het rommelen in of om ons huis. Ik doe wat aan de tuin en maak ondertussen een praatje met de buren, hobby wat aan mijn satelliet-ontvangers, of drink gewoon een kopje koffie met de krant aan tafel.

Ik weet al heel lang dat ik graag ouder zou willen worden. Zelf vind ik ook dat ik laat uit de kast ben gekomen, hetgeen zeker te maken had met de angst nooit vader te kunnen worden. Sinds Eric en ik samen zijn, weet ik gelukkig dat deze angst geen werkelijkheid hoeft te worden. Al neemt dat niet weg dat de onzekerheid soms even toeslaat. Gelukkig kunnen we het er dan samen over hebben en dan besef ik me, dat we samen een goed team zijn.

Eric

Ik ben Eric, 33 jaar en opgegroeid in Kerkrade. In het mooie Zuid-Limburg.

Vanaf het moment dat ik een bijbaantje mocht doen, ben ik gaan werken bij een technisch museum in de buurt. Daar heb ik 9 jaar gewerkt. Daar mocht ik in het ‘lab’ werken waar ik kinderen van 4 tot 13 jaar begeleidde met het maken van een gaaf werkstukje dat ze mee naar huis mochten nemen. Dat was voor mij iedere dag weer een enorm feest.

Na de middelbare school ben ik gaan studeren in Eindhoven voor de opleiding HBO Werktuigbouwkunde. Na afronding van die studie ben ik nog, vanwege mijn creativiteit en affiniteit met lesgeven, de opleiding Industrieel Product Ontwerpen en Tweedegraads docent Techniek gaan volgen. Na mijn studies ben ik aan de slag gegaan als docent in het technisch HBO en geef ik les aan studenten en coach ik docenten. Dit doe ik nu al 9 jaar.

Ik vergeet de tijd bij het bedenken en maken van moderne meubels voor thuis of voor familie en vrienden. Ons eigen huis bestaat uit veel zelfgemaakte meubels; van kasten tot aan verlichting. Ik ben creatief en handig. Daarnaast heb ik een eigen onderneming waarin ik decoratie objecten voor binnenshuis ontwerp, maak en verkoop die met 3D printen vervaardigd zijn.

Ik heb mijn kinderwens nooit onder stoelen of banken geschoven. Velen in mijn omgeving weten dan ook hoe graag ik papa zou willen worden. In de tijd dat ik met Bart aan het daten was sloeg bij mij de vonk over op de derde date. Dat moment -het waar en hoe- weet ik nog goed; Er kwam een moment dat hij aangaf ook kinderen later te willen. Sindsdien was ik verkocht.