Overweldigd met reacties

Onlangs hebben we via Facebook onze zoektocht kenbaar gemaakt. We hebben dit gedaan omdat we merkten dat nog niet iedereen die we kennen op de hoogte is van onze zoektocht. Daarom hoopten we op deze manier iedereen te informeren en meer mensen te bereiken.

Het voelde wel vreemd om te doen, je eigen verhaal openlijk te delen met de ‘wereld’ en de controle uit handen te geven. Dit hebben we natuurlijk al eerder gehad met het starten van dit blog, maar juist bij social media weet je niet waar een bericht beland. We hebben altijd gedacht, niet geschoten is altijd mis en we willen heel graag papa worden.

En wat schrijf je dan? Wat mag je wel en niet volgens de wet schrijven? Dat was nogal puzzelen met bewoording. Het blijft balanceren tussen wat je wel en niet mag schrijven. Dat blijft de zoektocht lastig maken. Maar we hebben het idee dat het gelukt is.

Na het delen, zagen we dat ons bericht in rap tempo gedeeld werd. En werden we overrompeld door alle hartverwarmende reacties via allerlei kanalen, zowel online als fysiek. Daar willen we iedereen voor enorm bedanken. Het geeft ontzettend veel moed om de zoektocht verder te zetten en ook voelen we ons enorm gesteund door de vele lieve woorden die we te horen hebben gekregen. En hopelijk dat de lezers blijven rondvertellen over onze zoektocht.

Heel veel liefs, Bart en Eric