Q&A sessie 15 oktober 2022

Geplaatst op

Afgelopen zaterdag hebben we een Q&A sessie gehouden. We weten dat velen onze zoektocht volgen. Vragen beantwoorden over onze zoektocht, en alles wat daarbij komt kijken, is dan ook voor ons normaal geworden om te doen. Daar staan we ook open voor, meestal geven we dat ook direct aan. Echter merken we soms dat niet iedereen alles durft te vragen, omdat het voor sommigen een lastig onderwerp is of iemand denkt dat het pijnlijk is om te vragen.

Om het voor alle volgers mogelijk te maken een vraag te stellen hebben we een anonieme Q&A sessie georganiseerd. We hebben alle vragen beantwoord die zijn binnengekomen. Er zaten goede vragen tussen, waarbij we zelf ook even goed moesten nadenken.

Hieronder lees je alle antwoorden op alle ingestuurde vragen. Heb je zelf een vraag, dat kan altijd via ons mailadres (bart-eric@2papas.nl), via ons Instagram-account, anoniem via deze link en natuurlijk gewoon persoonlijk bij één van ons twee.